يكشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۳

ششمین همایش ملی مقررات ساختمان در شیراز آغاز به کار کرد

منبع خبر: خبرگزاری آریا

خبرگزاری آریا-ششمین همایش ملی مقررات ساختمان با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی و استاندار فارس، صبح چهارشنبه 6 اسفند ماه در شیراز آغاز بکار کرد.

به گزارش آریا از شیراز،معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی در آیین افتتاح این همایش گفت: وظیفه نگهداری ساختمان کاری تخصصی است، چرا که در حال حاضر نگاه علمی به مدیریت واحدهای مسکونی، تجاری و دیگر کاربری‌ها وجود ندارد.

حامد مظاهریان افزود: فقدان اداره کردن یک ساختمان به روش علمی سبب استهلاک زود رس ان ساختمان خواهد شد که از این رو باید روش های نگهداری بخش تآسیسات، تجهیرات الکتریکی مانند آسانسور و ...را در دستور کار قرار دهیم.

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی افزایش ایمنی عمر مفید ساختمان، بهره وری سیستم صرفه جویی در منابع انسانی، جلوگیری از افرایش ضایعات و پیشگیری از تعمیرات و پیش بینی مواردی احتمالی مهم که ممکن است وقوع آنها منجر  به تخریب و استهلاک ساختمان شود را از مزیت هایی هایی دانست که باید به جدیت باید مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

مظاهریان همچنین به پیشنیه تمدن های مختلف در به کارگیری مباحث ایمنی اشاره و تصریح کرد: بسیاری از تمدن‌ها برای رسدن به اهدافی مانند؛ ایمنی بهداشتی و سلامت و غیره ضوابط و مقرراتی را برای به کنترل در اوردن انها وضع کرده اند که در کشور ما نیز از سال 66 گام های مهمی در این باره برداشته شده است.

وی تاکید کرد: ضروری است پس از گذشت دو دهه از اجرای قانون نظام مهندسی که در سال 74 مورد استفاده قرار گرفته این قانون مورد تجدیدنظر و بازبینی قرار گیرد.

مظاهریان شهر شیراز را از کلانشهرهایی دانست که همچنان از پایه‌های اصلی صدور خدمات مهندسی در کشور محسوب می شود و گفت: نماد عقلانی این شهر از توسعه علوم مهندسی آن مشخص است.

این مقام مسئول ابراز امیدواری کرد که این همایش دو روزه به تدوین برنامه هایی جامع در مسیر رسیدن به ایده آل‌های ساخت و ساز و ارتقا آگاهی‌های مردم ختم شود.

فهرست اخبار
آرشيو اسفند ماه سال 1397آرشيو دی ماه سال 1397آرشيو مهر ماه سال 1397آرشيو خرداد ماه سال 1397آرشيو ارديبهشت ماه سال 1397آرشيو فروردين ماه سال 1397آرشيو اسفند ماه سال 1396آرشيو مرداد ماه سال 1396آرشيو خرداد ماه سال 1396آرشيو فروردين ماه سال 1396آرشيو دی ماه سال 1395آرشيو آذر ماه سال 1395آرشيو آبان ماه سال 1395آرشيو مرداد ماه سال 1395آرشيو تير ماه سال 1395آرشيو خرداد ماه سال 1395آرشيو ارديبهشت ماه سال 1395آرشيو بهمن ماه سال 1394آرشيو مهر ماه سال 1394آرشيو شهريور ماه سال 1394آرشيو مرداد ماه سال 1394آرشيو تير ماه سال 1394آرشيو خرداد ماه سال 1394آرشيو ارديبهشت ماه سال 1394آرشيو فروردين ماه سال 1394آرشيو اسفند ماه سال 1393آرشيو بهمن ماه سال 1393آرشيو دی ماه سال 1393آرشيو آذر ماه سال 1393آرشيو آبان ماه سال 1393آرشيو تير ماه سال 1393آرشيو ارديبهشت ماه سال 1393آرشيو فروردين ماه سال 1393آرشيو اسفند ماه سال 1392آرشيو بهمن ماه سال 1392آرشيو آبان ماه سال 1392آرشيو مهر ماه سال 1392آرشيو شهريور ماه سال 1392آرشيو مرداد ماه سال 1392آرشيو تير ماه سال 1392آرشيو خرداد ماه سال 1392
پوشش محافظ بر پایه اپوکسی
ناميكاران سيكا
 
Tong & groove panel with rook wool
سازه‌های فضايی ايمن
 
لوله صنعتی سیاه ابعاد 40mm
لوله و پروفيل ساوه
 
پروفیل قوطی مربع 90X50 میلیمتر
لوله و پروفيل ساوه
 
دستگاه کامل جوش فیوژن مکانیکی
آريا كاوان قشم (لوله آك)
بيمه ايران نمايندگی محارم
رکورد مصرف گاز نیروگاه‌ها جابه‌جا شد/ ۳۱۲ میلیون مترمکعب در یک روزرکورد مصرف روزانه گاز نیروگاه‌ها در هفته منتهی به ۱۷ مرداد شکسته شد و در روز دوشنبه (۱۳ مرداد) با ثبت ۳۱۲ میلیون مترمکعب، بیشترین مقدار مصرف به ثبت رسید.عربستان سعودی در مسیر تحول سبز ساخت ۱۰۰۰ سد، کاشت ۱۰ میلیارد درخت و جهش در امنیت غذایی و منابع آبمرکز داده متا از مخلوط بتن بهینه شده با هوش مصنوعی برای افزایش مقاومت و کارایی استفاده خواهد کردبتن سفارشی Amrize برای این تأسیسات ۸۰۰ میلیون دلاری با مساحت ۷۱۵۰۰۰ فوت مربع در مینه سوتا، کاهش ۳۵ درصدی ردپای کربن را نشان داد.چندین شهر، اجباری شدن تهویه مطبوع را بررسی می‌کنندگرمای شدید به یک تهدید فزاینده برای سلامتی تبدیل می‌شود. دولت تا انتهای شهریور تکلیف نیروگاه‌ها را مشخص کند | نهاد تنظیم‌گر انرژی به زودی شکل می‌گیرد در نشست اخیر کمیسیون انرژی اتاق ایران ضمن ارائه یک پیشنهاد اجرایی برای تعیین تکلیف تسهیلات نیروگاه‌ها به صندوق توسعه، اعلام شد: فرآیند ایجاد نهاد تنظیم‌گر انرژی، مستقل از دولت به زودی نهایی می‌شود. پیشنهادات پرداخت بدهی‌های ارزی نیروگاه‌های بخش خصوصی بررسی شد. بررسی پیشنهادات پرداخت بدهی‌ ارزی نیروگاه‌های بخش خصوصی | تغییر رویکرد مدیریتی زیرساخت‌های تولید برق کشور از حالت عادی به «مدیریت پیشگیرانه بحران» وزارت نیرو با تأخیر در تسویه‌حساب نیروگاه داران آن‌ها را با بدهی 2.9 میلیارد دلاری به صندوق توسعه م آرش نجفی رئیس کمیسیون انرژی اتاق ایران، گفت: عدم حمایت وزارت نیرو از نیروگاه داران و تأخیر در پرداخت صورت حساب آن‌ها، فعالان این صنعت را با بدهی 2.9 میلیارد دلاری به صندوق توسعه ارزی مواجه کرده است. روی چاه نفت گرسنه می‌خوابیم چون از مغزمان استفاده نمی‌کنیم.مهدی غضنفری، رئیس صندوق توسعه ملی می گوید: روی چاه نفت گرسنه می‌خوابیم چون از مغزمان استفاده نمی‌کنیم. انرژی خورشیدی، بازی تبلیغاتی وزیر نیرو/ بحران برق را با رویا نمی‌شود خاموش کرد!واقعیت آن است که انرژی خورشیدی به‌دلیل ویژگی‌های ذاتی و ضعف زیرساخت‌های داخلی، هنوز نمی‌تواند نقش جدی در سبد تأمین برق کشور ایفا کند. ۳۰ برابر شدن قیمت مسکن در ۱۰ سال بازار مسکن طی ماه‌های اخیر در وضعیت رکود عمیقی فرو رفته است؛ رکودی که هم خریداران مصرفی را از میدان خارج کرده و هم انگیزه سرمایه‌گذاران را کاهش داده است. ظرفیت تولید برق ۵۰۰۰ مگاوات افزایش یافتوزیر نیرو با بیان اینکه طی یک سال گذشته ظرفیت تولید برق کشور ۵۰۰۰ مگاوات افزایش یافته است، از رشد ۷۱ درصدی ظرفیت تولید برق خورشیدی کشور نسبت به سال گذشته خبر داد. ظرفیت‌سازی برای اجرای ۱۱۱ پروژه مشارکتی مسکن در سال جاریسال گذشته ۱۳ همت پروژه در همکاری با بخش خصوصی (پروژه مشارکتی) تایید و تصویب شد که این پروژه‌ها در حال عقد قرارداد با سازندگان قرار دارد.بازار مسکن به کما رفت؛ خبری از معاملات خرید و فروش نیستنایب رئیس اول اتحادیه املاک با اشاره به رکود شدید بازار مسکن گفت: حجم معاملات که در خرداد افت شدیدی داشت، در تیرماه تقریباً به صفر رسید و خرید و فروش عملاً متوقف شده است.سرمایه‌گذاری ۱۶.۶ همتی بخش خصوصی در شهرهای جدیدتهران- ایرنا- مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید از توسعه شهرهای جدید با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه گذاری در ۱۸۹ پروژه به ارزش ۱۶.۶ هزار میلیارد تومانی خبر داد.
كليه حقوق اين سايت مربوط به بازار مصالح و مسكن محارم می‌باشد.  Copyright © 2025 B3m Co. All rights reserved.