چهارشنبه ۰۹ تير ۱۳۹۵

مقایسه تغییرات بازار مسکن تهران در دو ماه گذشته

منبع خبر: خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)

مقایسه تغییرات بازار مسکن تهران در دو ماه گذشته

مقایسه تغییرات انجام شده در بازار مسکن شهر تهران از ثبات نسبی این بازار در ماه‌های اردیبهشت و خرداد حکایت دارد.

مسکن

به گزارش خبرنگار ایسنا،   تعداد معاملات مسکن شهر تهران در ماه‌های اردیبهشت و خرداد به ترتیب ۱۵ هزار و ۴۳۱ و ۱۵ هزار و ۵۶۲ واحد بوده که کاهش ۰.۶ درصدی در خرداد نسبت به اردیبهشت را نشان می‌دهد.

اما متوسط قیمت مسکن در اردیبهشت ماه ۴ میلیون و ۱۰ هزار تومان بوده و در خردادماه به ۴ میلیون و ۲۲۰ هزار تومان رسیده که حاکی از افزایش ۱.۲ درصدی است.

در این ماه بیشترین قیمت مربوط به منطقه یک با 7 میلیون و ۸۳۰ هزار تومان و در خردادماه نیز همین منطقه با ۸ میلیون و ۸۶۰ هزار تومان رکورددار بوده است. هم‌چنین کمترین متوسط قیمت در هر دو ماه مربوط به منطقه ۱۸ است. در اریبهشت متوسط قیمت این منطقه ۲ میلیون و ۱۴۰ هزار تومان و در خردادماه ۲ میلیون ۱۲۰ هزار تومان بوده است.

اما منطقه ۵ با سهم ۱۵ هزار و ۲۰۰ و ۱۵ هزار و ۵۰۰ واحد به ترتیب در ماه‌های اردیبهشت و خرداد بیشترین حجم معاملات را به خود اختصاص داده که نشان از افزایش ۱.۹ درصدی سهم معاملات این منطقه از کل معاملات در خردادماه نسبت به اردیبهشت دارد.

از سوی دیگر توزیع فراوانی تعداد واحدهای مسکونی معامله شده بر حسب سطح زیربنا نشان می‌دهد در اردیبهشت ماه واحدهای ۶۰ تا ۷۰ متر به ترتیب با ۱۵.۷ و ۱۶ درصد در اردیبهشت ماه و خردادماه بیشترین معاملات را به خود اختصاص داده‌اند.

مقایسه تعداد معاملات بر حسب قیمت در هر دو ماه اردیبهشت و خرداد نیز حاکی از آن است که واحدهای مسکونی دارای دامنه قیمتی ۲.۵ تا ۳ میلیون تومان در هر متر مربع در هر دو ماه اردیبهشت و خرداد به ترتیب با سهم ۱۴.۷ و ۱۳.۷ بیشترین مشتری را داشته‌اند.

فهرست اخبار
آرشيو اسفند ماه سال 1397آرشيو دی ماه سال 1397آرشيو مهر ماه سال 1397آرشيو خرداد ماه سال 1397آرشيو ارديبهشت ماه سال 1397آرشيو فروردين ماه سال 1397آرشيو اسفند ماه سال 1396آرشيو مرداد ماه سال 1396آرشيو خرداد ماه سال 1396آرشيو فروردين ماه سال 1396آرشيو دی ماه سال 1395آرشيو آذر ماه سال 1395آرشيو آبان ماه سال 1395آرشيو مرداد ماه سال 1395آرشيو تير ماه سال 1395آرشيو خرداد ماه سال 1395آرشيو ارديبهشت ماه سال 1395آرشيو بهمن ماه سال 1394آرشيو مهر ماه سال 1394آرشيو شهريور ماه سال 1394آرشيو مرداد ماه سال 1394آرشيو تير ماه سال 1394آرشيو خرداد ماه سال 1394آرشيو ارديبهشت ماه سال 1394آرشيو فروردين ماه سال 1394آرشيو اسفند ماه سال 1393آرشيو بهمن ماه سال 1393آرشيو دی ماه سال 1393آرشيو آذر ماه سال 1393آرشيو آبان ماه سال 1393آرشيو تير ماه سال 1393آرشيو ارديبهشت ماه سال 1393آرشيو فروردين ماه سال 1393آرشيو اسفند ماه سال 1392آرشيو بهمن ماه سال 1392آرشيو آبان ماه سال 1392آرشيو مهر ماه سال 1392آرشيو شهريور ماه سال 1392آرشيو مرداد ماه سال 1392آرشيو تير ماه سال 1392آرشيو خرداد ماه سال 1392
کولر آبی خروجی از بالا مدل AC 48
آبسال (یونیورسال سابق)
 
مینی ترانکینگ 20x12.5 و اجزای مربوطه
رايانه برزين مهر (لگراند)
 
قیچی لوله بر و فنر خم کن تلفیقی
لوله سان اصفهان (سان پكس)
 
پروفیل قوطی مربع 90X50 میلیمتر
لوله و پروفيل ساوه
 
قلم لبه باریک
ابزار سرا(Bosch)
بيمه ايران نمايندگی محارم
رکورد مصرف گاز نیروگاه‌ها جابه‌جا شد/ ۳۱۲ میلیون مترمکعب در یک روزرکورد مصرف روزانه گاز نیروگاه‌ها در هفته منتهی به ۱۷ مرداد شکسته شد و در روز دوشنبه (۱۳ مرداد) با ثبت ۳۱۲ میلیون مترمکعب، بیشترین مقدار مصرف به ثبت رسید.عربستان سعودی در مسیر تحول سبز ساخت ۱۰۰۰ سد، کاشت ۱۰ میلیارد درخت و جهش در امنیت غذایی و منابع آبمرکز داده متا از مخلوط بتن بهینه شده با هوش مصنوعی برای افزایش مقاومت و کارایی استفاده خواهد کردبتن سفارشی Amrize برای این تأسیسات ۸۰۰ میلیون دلاری با مساحت ۷۱۵۰۰۰ فوت مربع در مینه سوتا، کاهش ۳۵ درصدی ردپای کربن را نشان داد.چندین شهر، اجباری شدن تهویه مطبوع را بررسی می‌کنندگرمای شدید به یک تهدید فزاینده برای سلامتی تبدیل می‌شود. دولت تا انتهای شهریور تکلیف نیروگاه‌ها را مشخص کند | نهاد تنظیم‌گر انرژی به زودی شکل می‌گیرد در نشست اخیر کمیسیون انرژی اتاق ایران ضمن ارائه یک پیشنهاد اجرایی برای تعیین تکلیف تسهیلات نیروگاه‌ها به صندوق توسعه، اعلام شد: فرآیند ایجاد نهاد تنظیم‌گر انرژی، مستقل از دولت به زودی نهایی می‌شود. پیشنهادات پرداخت بدهی‌های ارزی نیروگاه‌های بخش خصوصی بررسی شد. بررسی پیشنهادات پرداخت بدهی‌ ارزی نیروگاه‌های بخش خصوصی | تغییر رویکرد مدیریتی زیرساخت‌های تولید برق کشور از حالت عادی به «مدیریت پیشگیرانه بحران» وزارت نیرو با تأخیر در تسویه‌حساب نیروگاه داران آن‌ها را با بدهی 2.9 میلیارد دلاری به صندوق توسعه م آرش نجفی رئیس کمیسیون انرژی اتاق ایران، گفت: عدم حمایت وزارت نیرو از نیروگاه داران و تأخیر در پرداخت صورت حساب آن‌ها، فعالان این صنعت را با بدهی 2.9 میلیارد دلاری به صندوق توسعه ارزی مواجه کرده است. روی چاه نفت گرسنه می‌خوابیم چون از مغزمان استفاده نمی‌کنیم.مهدی غضنفری، رئیس صندوق توسعه ملی می گوید: روی چاه نفت گرسنه می‌خوابیم چون از مغزمان استفاده نمی‌کنیم. انرژی خورشیدی، بازی تبلیغاتی وزیر نیرو/ بحران برق را با رویا نمی‌شود خاموش کرد!واقعیت آن است که انرژی خورشیدی به‌دلیل ویژگی‌های ذاتی و ضعف زیرساخت‌های داخلی، هنوز نمی‌تواند نقش جدی در سبد تأمین برق کشور ایفا کند. ۳۰ برابر شدن قیمت مسکن در ۱۰ سال بازار مسکن طی ماه‌های اخیر در وضعیت رکود عمیقی فرو رفته است؛ رکودی که هم خریداران مصرفی را از میدان خارج کرده و هم انگیزه سرمایه‌گذاران را کاهش داده است. ظرفیت تولید برق ۵۰۰۰ مگاوات افزایش یافتوزیر نیرو با بیان اینکه طی یک سال گذشته ظرفیت تولید برق کشور ۵۰۰۰ مگاوات افزایش یافته است، از رشد ۷۱ درصدی ظرفیت تولید برق خورشیدی کشور نسبت به سال گذشته خبر داد. ظرفیت‌سازی برای اجرای ۱۱۱ پروژه مشارکتی مسکن در سال جاریسال گذشته ۱۳ همت پروژه در همکاری با بخش خصوصی (پروژه مشارکتی) تایید و تصویب شد که این پروژه‌ها در حال عقد قرارداد با سازندگان قرار دارد.بازار مسکن به کما رفت؛ خبری از معاملات خرید و فروش نیستنایب رئیس اول اتحادیه املاک با اشاره به رکود شدید بازار مسکن گفت: حجم معاملات که در خرداد افت شدیدی داشت، در تیرماه تقریباً به صفر رسید و خرید و فروش عملاً متوقف شده است.سرمایه‌گذاری ۱۶.۶ همتی بخش خصوصی در شهرهای جدیدتهران- ایرنا- مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید از توسعه شهرهای جدید با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه گذاری در ۱۸۹ پروژه به ارزش ۱۶.۶ هزار میلیارد تومانی خبر داد.
كليه حقوق اين سايت مربوط به بازار مصالح و مسكن محارم می‌باشد.  Copyright © 2025 B3m Co. All rights reserved.