شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۶

آغاز دوره طلایی توسعه شبکه ریلی در سال جاری/ امسال 919 کیلومتر خط ریلی جدید به بهره برداری می رسد

منبع خبر: خبرگزاری تسنیم

آغاز دوره طلایی توسعه شبکه ریلی در سال جاری/ امسال 919 کیلومتر خط ریلی جدید به بهره برداری می رسد

تهران- ایرنا- معاون وزیر راه و شهرسازی با اعلام جزییات زمان افتتاح 6 پروژه های ریلی در سال جاری، گفت: در سال جاری ساخت 919 کیلومتر مسیر ریلی جدید به پایان می رسد که این اقدامات معادل عملکرد 5 ساله اقدامات در حوزه ریلی است و یک دوره طلایی در بخش راه آهن کشور محسوب می شود.

به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی وزارت راه و شهرسازی؛ خیرالله خادمی با اشاره به اقدامات وزارت راه وشهرسازی در حوزه توسعه شبکه ریلی در طول چهار سال گذشته، اظهار داشت: وزارت راه وشهرسازی در سال 92 برای تسریع در تکمیل و ساخت پروژه‌های وسعه شبکه ریلی کشور، اولویت بندی ای انجام داد که براساس این اولویت بندی ها بتوانیم پروژه های با اهمیت را در دوره زمانی کوتاه تری به بهره برداری برسانیم.
وی افزود: با توجه به اینکه حدود 3 هزار و 400 کیلومتر راه آهن در حال ساخت داشتیم و همچنین ساخت 4 هزار و 500 کیلومتر راه آهن دیگر در حال مطالعه بود، همچنین با وجود محدودیت منابع مالی، باید اولویت بندی بین پروژه‌ها انجام می‌شد تا اقدامات تسریعی را در برخی از پروژه ها به اجرا برسانیم.
معاون وزیر راه وشهرسازی با اشاره به معیارهای مورد نظر در بحث تعیین اولویت ها اظهار داشت: این اولویت بندی‌ها براساس اهمیت مسیرها و اتصال مراکز استان ها به شبکه ریلی و میزان ظرفیت جابه جایی بار و مسافر در این محورها انجام شد. همچنین دومین معیار در اولویت قرار گرفتن پروژه ها برای ساخت و تکمیل، میزان پیشرفت فیزیکی آنها بود.
این مقام مسووول افزود: این اولویت ها در ستاد اقتصاد مقاومتی کشور هم به تصویب رسید و براساس این اولویت بندی ها قرار شد در مرحله اول، پنج مرکز استان را در سال 96 به شبکه ریلی متصل سازیم و این پروژه های نیمه تمام را تکمیل کنیم.
خادمی تاکید کرد: البته به غیر از اتصال 5 مرکز استان به شبکه ریلی، تکمیل چند پروژه ریلی هم در دستور کار قرار گرفت، از جمله پروژه راه آهن خواف- هرات که محدوده مورد تعهد ایران در این پروژه ،امسال به بهره برداری خواهد رسید. همچنین بخشی از مسیر ریلی یزد- مهریز هم در سال جاری افتتاح می شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه مجموع خطوط ریلی که ساخت و تکمیل آن تا سال جاری که در دستور کار شرکت ساخت و توسعه زیربناهای ما تعریف شده بود حدود 919 کیلومتر ریل جدید بوده که این تعهد امسال اجرایی می شود.
وی ادامه داد: زیرسازی بخشی از این خطوط جدید ریلی در سال های گذشته پیشرفت فیزیکی داشته، اما عموما روسازی ها در دولت های گذشته به دلیل کمبود ریل و هزینه های بالاتر انجام نشد. در حال حاضر نزدیک به 600 کیلومتر از این رقم ریل گذاری شده است که 330 کیلومتر از این رقم تنها در 5 ماه گذشته انجام شده است.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل با تاکید بر اینکه راندمان ریل گذاری در 5 ماه گذشته حدود 330 کیلومتر بوده که معادل متوسط ریل گذاری 2 سال ریل گذاری در کشور است، یه ایلنا گفت: این موفقیت و رکورد بی سابقه در حوزه ریلی کشور با حمایت دولت، سازمان برنامه در بخش تامین منابع و تاکید رییس جمهوری و وزیر راه و شهرسازی و همکاری بین سطوح مختلف شرکت ساخت انجام شده که در طول این مدت شرکت های متعدد پیمانکاری در این پروژه به صورت شبانه روزی حضور داشتند.
خادمی با اشاره به اتصال 5 مرکز استان کشور به شبکه ریلی سراسری در سال جاری اظهار داشت: این محورها اهمیت بسیار بالایی در ترانزیت بار و جابه جایی کالا دارند و در اولویت قرار گرفتند.
وی گفت: خوشختانه راه اهن همدان که یکی از مهم ترین محورهای ریلی کشورمان محسوب می شود چندی پیش با حضور رییس جمهوری به افتتاح رسید و همچنین اخیرا ریل به کرمانشاه رسید و در حال حاضر در این مسیر اقدامات مربوطه برای بهره برداری از مسیر و تردد قطار در حال انجام است.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تا حداکثر دو ماه دیگر قطار در این مسیر تردد خواهد داشت، گفت: تنها در این مسیر در 5 ماه گذشته چیزی حدود 100 کیلومتر ریل گذاری انجام شد که ایتن رقم در مقایسه با عملکردها در سال های گذشته بسیار قابل توجه است.

** راه‌آهن ارومیه تا پایان شهریور آماده تحویل می‌شود
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل با اشاره تحویل پروژه راه اهن ارومیه تا حداکثر پایان شهریور ماه اظهار داشت : مسیر بعدی راه آهن ارومیه است که از مراغه به مهاباد و نقده به ارومیه می رسد طول این محور 98 کیلومتر است که در حال حاضر 21 کیلومتر از ساخت این مسیر باقی مانده است و ایستگاه راه اهن ان هم در حال حاضر بلای 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی با اشاره به اتمام یکی از بزرگ ترین پروژه های ریلی کشورمان تا حداکثر سه ماه آینده گفت : یکی دیگر از اولویت ها ما در ساخت پروژه های ریلی،مسیر ریلی قزوین- رشت است که باتوجه به تاثیری که در تکمیل کریدور شمال به جنوب کشور دارد یکی از بزرگ ترین پروژه های ریلی محسوب می شود. کریدور ریلی جنوب به شمال از بندر عباس شروع و تا تهران ادامه دارد و با تکمیل راه اهن قزوین – رشت و با ساخت محور ریلی رشت- آستارا تمام حلقه های ریلی این کریدور تکمیل و به هم وصل می شود.
خادمی افزود: اگر این حلقه از کریدور شمال به جنوب تکمیل شود، ریل از حلیج فارس به دریای خزر وصل می شود و به این ترتیب یک کریدور پیوسته ریلی در این مسیر خواهیم داشت.
وی ادامه داد: در این مسیر در منطقه البرز باید احجام و ابنیه های سنگین ساخته می شد به طوری که برای تکمیل راه اهن قزوین- رشت، 26 کیلومتر تونل و گالری ، 8.5 کیلومتر پل ساخته شده است. در حال حاضر 38 کیلومتر از این مسیر ریلی باقی مانده است که حداکثر تا سه ماه آینده به اتمام می رسد و این پروژه را هم تحویل می دهیم.
این مقام مسئول تاکید کرد: البته یکی از دلایل تاخیر در تحویل این پروژه تامین ورقه های فولادی مورد استفاده در ساخت یکی از پل های پروژه است که برای تامین آن، با یک کارخانه داخلی اکسین اهواز قرارداد داریم که این کارخانه تاخیر در تحویل این ورقه ها داشته است.
خادمی با اشاره به اتصال تبریز به شبکه ریلی از یک مسیر جدید اظهار داشت: این پروژه هم در اولویت قرار گرفت و ریل از یک مسیر جدید از بستان آباد به تبریز می رسد و مسیر فعلی میانه تا تبریز را حدود 100 کیلومتر کوتاه می کند. از این پروژه حدود 75 کیلومتر باقی مانده است که زیرسازی ان در حال اتمام و ریل گذاری به سرعت در حال انجام است. قرار بر این است که این پروژه را هم دهه فجر سال جاری تحویل دهیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در سال جاری ساخت 919 کیلومتر مسیر ریلی جدید به پایان می رسد، گفت: سال 96 را سال و دوره طلایی توسعه شبکه ریلی می دانیم. اگر نگاهی به راندمان سال های گذشته داشته باشیم، می بینیم که با بهره برداری از این 919 کیلومتر معادل عملکرد 5 ساله اقدامات در حوزه ریلی کشور انجام شده است که این یک اقدام بی‌سابقه در این بخش از حمل و نقل کشورمان است.
وی تاکید کرد: تا کنون برای اجرای پروژه های اتصال مرکز استان ها به شبکه ریلی حدود 80 میلیون متر مکعب خاکبرداری و خاک ریزی انجام شده که این رقم در عملیات عمرانی و مهندسی بسیار قابل توجه است. همچنین در این پروژه ها 37 کیلومتر تونل و گالری و 17 کیلومتر پل خاص بالای 20 متر ارتفاع ساخته شده است که هر کدام از این اقدامات، پروژه های منحصر به فرد هستند و ابر پروژه محسوب می شوند که اجرای آنها در تاریخ راهسازی و راه آهن سازی کشور بی سابقه بوده و یک افتخار محسوب می شود.

فهرست اخبار
آرشيو اسفند ماه سال 1397آرشيو دی ماه سال 1397آرشيو مهر ماه سال 1397آرشيو خرداد ماه سال 1397آرشيو ارديبهشت ماه سال 1397آرشيو فروردين ماه سال 1397آرشيو اسفند ماه سال 1396آرشيو مرداد ماه سال 1396آرشيو خرداد ماه سال 1396آرشيو فروردين ماه سال 1396آرشيو دی ماه سال 1395آرشيو آذر ماه سال 1395آرشيو آبان ماه سال 1395آرشيو مرداد ماه سال 1395آرشيو تير ماه سال 1395آرشيو خرداد ماه سال 1395آرشيو ارديبهشت ماه سال 1395آرشيو بهمن ماه سال 1394آرشيو مهر ماه سال 1394آرشيو شهريور ماه سال 1394آرشيو مرداد ماه سال 1394آرشيو تير ماه سال 1394آرشيو خرداد ماه سال 1394آرشيو ارديبهشت ماه سال 1394آرشيو فروردين ماه سال 1394آرشيو اسفند ماه سال 1393آرشيو بهمن ماه سال 1393آرشيو دی ماه سال 1393آرشيو آذر ماه سال 1393آرشيو آبان ماه سال 1393آرشيو تير ماه سال 1393آرشيو ارديبهشت ماه سال 1393آرشيو فروردين ماه سال 1393آرشيو اسفند ماه سال 1392آرشيو بهمن ماه سال 1392آرشيو آبان ماه سال 1392آرشيو مهر ماه سال 1392آرشيو شهريور ماه سال 1392آرشيو مرداد ماه سال 1392آرشيو تير ماه سال 1392آرشيو خرداد ماه سال 1392
پارکت HDF آلمان Basic Clic
صنايع چوب آزيدهاك
 
لاستیک لوله فاضلابی گروه D.P.N
ايرانيت
 
شیر پیسوار
فلاش تانك كاوان
 
مشعل گاز - گازوئیل سوز PM6-KLG-513
پارس مشعل
 
دستگیره طلا کرم
تلرانس
بيمه ايران نمايندگی محارم
رکورد مصرف گاز نیروگاه‌ها جابه‌جا شد/ ۳۱۲ میلیون مترمکعب در یک روزرکورد مصرف روزانه گاز نیروگاه‌ها در هفته منتهی به ۱۷ مرداد شکسته شد و در روز دوشنبه (۱۳ مرداد) با ثبت ۳۱۲ میلیون مترمکعب، بیشترین مقدار مصرف به ثبت رسید.عربستان سعودی در مسیر تحول سبز ساخت ۱۰۰۰ سد، کاشت ۱۰ میلیارد درخت و جهش در امنیت غذایی و منابع آبمرکز داده متا از مخلوط بتن بهینه شده با هوش مصنوعی برای افزایش مقاومت و کارایی استفاده خواهد کردبتن سفارشی Amrize برای این تأسیسات ۸۰۰ میلیون دلاری با مساحت ۷۱۵۰۰۰ فوت مربع در مینه سوتا، کاهش ۳۵ درصدی ردپای کربن را نشان داد.چندین شهر، اجباری شدن تهویه مطبوع را بررسی می‌کنندگرمای شدید به یک تهدید فزاینده برای سلامتی تبدیل می‌شود. دولت تا انتهای شهریور تکلیف نیروگاه‌ها را مشخص کند | نهاد تنظیم‌گر انرژی به زودی شکل می‌گیرد در نشست اخیر کمیسیون انرژی اتاق ایران ضمن ارائه یک پیشنهاد اجرایی برای تعیین تکلیف تسهیلات نیروگاه‌ها به صندوق توسعه، اعلام شد: فرآیند ایجاد نهاد تنظیم‌گر انرژی، مستقل از دولت به زودی نهایی می‌شود. پیشنهادات پرداخت بدهی‌های ارزی نیروگاه‌های بخش خصوصی بررسی شد. بررسی پیشنهادات پرداخت بدهی‌ ارزی نیروگاه‌های بخش خصوصی | تغییر رویکرد مدیریتی زیرساخت‌های تولید برق کشور از حالت عادی به «مدیریت پیشگیرانه بحران» وزارت نیرو با تأخیر در تسویه‌حساب نیروگاه داران آن‌ها را با بدهی 2.9 میلیارد دلاری به صندوق توسعه م آرش نجفی رئیس کمیسیون انرژی اتاق ایران، گفت: عدم حمایت وزارت نیرو از نیروگاه داران و تأخیر در پرداخت صورت حساب آن‌ها، فعالان این صنعت را با بدهی 2.9 میلیارد دلاری به صندوق توسعه ارزی مواجه کرده است. روی چاه نفت گرسنه می‌خوابیم چون از مغزمان استفاده نمی‌کنیم.مهدی غضنفری، رئیس صندوق توسعه ملی می گوید: روی چاه نفت گرسنه می‌خوابیم چون از مغزمان استفاده نمی‌کنیم. انرژی خورشیدی، بازی تبلیغاتی وزیر نیرو/ بحران برق را با رویا نمی‌شود خاموش کرد!واقعیت آن است که انرژی خورشیدی به‌دلیل ویژگی‌های ذاتی و ضعف زیرساخت‌های داخلی، هنوز نمی‌تواند نقش جدی در سبد تأمین برق کشور ایفا کند. ۳۰ برابر شدن قیمت مسکن در ۱۰ سال بازار مسکن طی ماه‌های اخیر در وضعیت رکود عمیقی فرو رفته است؛ رکودی که هم خریداران مصرفی را از میدان خارج کرده و هم انگیزه سرمایه‌گذاران را کاهش داده است. ظرفیت تولید برق ۵۰۰۰ مگاوات افزایش یافتوزیر نیرو با بیان اینکه طی یک سال گذشته ظرفیت تولید برق کشور ۵۰۰۰ مگاوات افزایش یافته است، از رشد ۷۱ درصدی ظرفیت تولید برق خورشیدی کشور نسبت به سال گذشته خبر داد. ظرفیت‌سازی برای اجرای ۱۱۱ پروژه مشارکتی مسکن در سال جاریسال گذشته ۱۳ همت پروژه در همکاری با بخش خصوصی (پروژه مشارکتی) تایید و تصویب شد که این پروژه‌ها در حال عقد قرارداد با سازندگان قرار دارد.بازار مسکن به کما رفت؛ خبری از معاملات خرید و فروش نیستنایب رئیس اول اتحادیه املاک با اشاره به رکود شدید بازار مسکن گفت: حجم معاملات که در خرداد افت شدیدی داشت، در تیرماه تقریباً به صفر رسید و خرید و فروش عملاً متوقف شده است.سرمایه‌گذاری ۱۶.۶ همتی بخش خصوصی در شهرهای جدیدتهران- ایرنا- مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید از توسعه شهرهای جدید با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه گذاری در ۱۸۹ پروژه به ارزش ۱۶.۶ هزار میلیارد تومانی خبر داد.
كليه حقوق اين سايت مربوط به بازار مصالح و مسكن محارم می‌باشد.  Copyright © 2025 B3m Co. All rights reserved.