دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۲

رییس انجمن مهندسی حمل ونقل ریلی ایران: مشارکت بخش خصوصی در راه آهن باید در مسیر درستی قرار گیرد

منبع خبر: خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران(ایرنا)

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی ایرنا، ابوالفضل بهره دار روز یکشنبه در مراسم آغاز به کار پانزدهمین همایش حمل و نقل ریلی که با حضور وزیر راه و شهرسازی برگزار شد، افزود: به روزرسانی طرح جامع حمل و نقل و تبیین موضوعی و الزامات آن، می تواند راهگشایی برای تصمیم گیری های این حوزه باشد .
به گفته وی، طرح جامع حمل و نقل که بیانگر هدف ما در افق چشم‌انداز ۱۴۰۴ است در کنار طرح‌هایی که باید روشنگری کند، بلاتکلیف مانده است.
دبیر پانزدهمین همایش حمل و نقل ریلی در بخش دیگری از سخنان خود نقش انجمن‌های علمی برای بسترسازی در تصمیم‌گیری‌ها و تحقق اهداف کلان نظام‌ را مؤثر دانست و اظهارداشت: در چند سال اخیر به انجمن‌ها در کشور کمتر توجه شده است، اما دولت جدید به نقش انجمن‌ها در تصمیم‌سازی‌ها توجه دارد که امیدواریم افزایش یابد.
رییس انجمن مهندسی حمل و نقل ریلی ایران با بیان اینکه مزایای حمل و نقل از جمله مباحثی است که در حوزه گردشگری مغفول مانده است، اضافه کرد: از ویژگی‌هایی که باید برای سامان بخشی پایدار در حوزه حمل و نقل انجام داد به روزآوری و تدوین طرح‌های جامع حمل و نقل است.
بهره دار با تاکید براینکه در تعاملات بین‌المللی باید تصمیم ‌سازی‌های مؤثری را به وجود آوریم، گفت: ‌تحریم‌ها تأثیر ۱۰۰درصدی در روند فعالیت ما نداشته است که امیدواریم حضور مسئولان در قوه مجریه و مقننه به برنامه ‌ریزی جدی برای توسعه حمل و نقل ریلی منجر شود و به دنبال آن باشیم چه موانعی وجود دارد که سهم ۳۰ درصدی حمل و نقل ریلی در حمل بار و ۱۸ درصدی در حمل مسافر محقق نمی‌شود.
پانزدهمین همایش بین المللی حمل و نقل ریلی امروز با حضور وزیر راه و شهرسازی، مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی، تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مدیران صنعت حمل و نقل و استادان دانشگاه در مرکز همایش های بین المللی رازی آغاز به کار کرد و تا فردا ادامه خواهد داشت.

فهرست اخبار
آرشيو اسفند ماه سال 1397آرشيو دی ماه سال 1397آرشيو مهر ماه سال 1397آرشيو خرداد ماه سال 1397آرشيو ارديبهشت ماه سال 1397آرشيو فروردين ماه سال 1397آرشيو اسفند ماه سال 1396آرشيو مرداد ماه سال 1396آرشيو خرداد ماه سال 1396آرشيو فروردين ماه سال 1396آرشيو دی ماه سال 1395آرشيو آذر ماه سال 1395آرشيو آبان ماه سال 1395آرشيو مرداد ماه سال 1395آرشيو تير ماه سال 1395آرشيو خرداد ماه سال 1395آرشيو ارديبهشت ماه سال 1395آرشيو بهمن ماه سال 1394آرشيو مهر ماه سال 1394آرشيو شهريور ماه سال 1394آرشيو مرداد ماه سال 1394آرشيو تير ماه سال 1394آرشيو خرداد ماه سال 1394آرشيو ارديبهشت ماه سال 1394آرشيو فروردين ماه سال 1394آرشيو اسفند ماه سال 1393آرشيو بهمن ماه سال 1393آرشيو دی ماه سال 1393آرشيو آذر ماه سال 1393آرشيو آبان ماه سال 1393آرشيو تير ماه سال 1393آرشيو ارديبهشت ماه سال 1393آرشيو فروردين ماه سال 1393آرشيو اسفند ماه سال 1392آرشيو بهمن ماه سال 1392آرشيو آبان ماه سال 1392آرشيو مهر ماه سال 1392آرشيو شهريور ماه سال 1392آرشيو مرداد ماه سال 1392آرشيو تير ماه سال 1392آرشيو خرداد ماه سال 1392
دریچه سقفی گرد پرتاب کننده هوا
دكت
 
پنجره‌های لولایی P.V.C
سكو ايران
 
ناودانی عرض 130mm ضخامت 4mm
لوله و پروفيل ساوه
 
ورق گالوانیزه عرض 1250mm - بصورت ورق
صنايع هفت الماس
 
ورق MDF بلژیک
صنايع چوب آزيدهاك
بيمه ايران نمايندگی محارم
رکورد مصرف گاز نیروگاه‌ها جابه‌جا شد/ ۳۱۲ میلیون مترمکعب در یک روزرکورد مصرف روزانه گاز نیروگاه‌ها در هفته منتهی به ۱۷ مرداد شکسته شد و در روز دوشنبه (۱۳ مرداد) با ثبت ۳۱۲ میلیون مترمکعب، بیشترین مقدار مصرف به ثبت رسید.عربستان سعودی در مسیر تحول سبز ساخت ۱۰۰۰ سد، کاشت ۱۰ میلیارد درخت و جهش در امنیت غذایی و منابع آبمرکز داده متا از مخلوط بتن بهینه شده با هوش مصنوعی برای افزایش مقاومت و کارایی استفاده خواهد کردبتن سفارشی Amrize برای این تأسیسات ۸۰۰ میلیون دلاری با مساحت ۷۱۵۰۰۰ فوت مربع در مینه سوتا، کاهش ۳۵ درصدی ردپای کربن را نشان داد.چندین شهر، اجباری شدن تهویه مطبوع را بررسی می‌کنندگرمای شدید به یک تهدید فزاینده برای سلامتی تبدیل می‌شود. دولت تا انتهای شهریور تکلیف نیروگاه‌ها را مشخص کند | نهاد تنظیم‌گر انرژی به زودی شکل می‌گیرد در نشست اخیر کمیسیون انرژی اتاق ایران ضمن ارائه یک پیشنهاد اجرایی برای تعیین تکلیف تسهیلات نیروگاه‌ها به صندوق توسعه، اعلام شد: فرآیند ایجاد نهاد تنظیم‌گر انرژی، مستقل از دولت به زودی نهایی می‌شود. پیشنهادات پرداخت بدهی‌های ارزی نیروگاه‌های بخش خصوصی بررسی شد. بررسی پیشنهادات پرداخت بدهی‌ ارزی نیروگاه‌های بخش خصوصی | تغییر رویکرد مدیریتی زیرساخت‌های تولید برق کشور از حالت عادی به «مدیریت پیشگیرانه بحران» وزارت نیرو با تأخیر در تسویه‌حساب نیروگاه داران آن‌ها را با بدهی 2.9 میلیارد دلاری به صندوق توسعه م آرش نجفی رئیس کمیسیون انرژی اتاق ایران، گفت: عدم حمایت وزارت نیرو از نیروگاه داران و تأخیر در پرداخت صورت حساب آن‌ها، فعالان این صنعت را با بدهی 2.9 میلیارد دلاری به صندوق توسعه ارزی مواجه کرده است. روی چاه نفت گرسنه می‌خوابیم چون از مغزمان استفاده نمی‌کنیم.مهدی غضنفری، رئیس صندوق توسعه ملی می گوید: روی چاه نفت گرسنه می‌خوابیم چون از مغزمان استفاده نمی‌کنیم. انرژی خورشیدی، بازی تبلیغاتی وزیر نیرو/ بحران برق را با رویا نمی‌شود خاموش کرد!واقعیت آن است که انرژی خورشیدی به‌دلیل ویژگی‌های ذاتی و ضعف زیرساخت‌های داخلی، هنوز نمی‌تواند نقش جدی در سبد تأمین برق کشور ایفا کند. ۳۰ برابر شدن قیمت مسکن در ۱۰ سال بازار مسکن طی ماه‌های اخیر در وضعیت رکود عمیقی فرو رفته است؛ رکودی که هم خریداران مصرفی را از میدان خارج کرده و هم انگیزه سرمایه‌گذاران را کاهش داده است. ظرفیت تولید برق ۵۰۰۰ مگاوات افزایش یافتوزیر نیرو با بیان اینکه طی یک سال گذشته ظرفیت تولید برق کشور ۵۰۰۰ مگاوات افزایش یافته است، از رشد ۷۱ درصدی ظرفیت تولید برق خورشیدی کشور نسبت به سال گذشته خبر داد. ظرفیت‌سازی برای اجرای ۱۱۱ پروژه مشارکتی مسکن در سال جاریسال گذشته ۱۳ همت پروژه در همکاری با بخش خصوصی (پروژه مشارکتی) تایید و تصویب شد که این پروژه‌ها در حال عقد قرارداد با سازندگان قرار دارد.بازار مسکن به کما رفت؛ خبری از معاملات خرید و فروش نیستنایب رئیس اول اتحادیه املاک با اشاره به رکود شدید بازار مسکن گفت: حجم معاملات که در خرداد افت شدیدی داشت، در تیرماه تقریباً به صفر رسید و خرید و فروش عملاً متوقف شده است.سرمایه‌گذاری ۱۶.۶ همتی بخش خصوصی در شهرهای جدیدتهران- ایرنا- مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید از توسعه شهرهای جدید با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه گذاری در ۱۸۹ پروژه به ارزش ۱۶.۶ هزار میلیارد تومانی خبر داد.
كليه حقوق اين سايت مربوط به بازار مصالح و مسكن محارم می‌باشد.  Copyright © 2025 B3m Co. All rights reserved.