يكشنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۲

آخوندی: مسکن مهر را تکمیل می کنیم

منبع خبر: شبکه اطلاع رسانی ساختمان ایران (شاسا)

در نشست مشترک اعضای کمیسیون عمران با وزیر راه و شهرسازی و معاونان که در محل ساختمان شهید دادمان برگزار شد دو تن از معاونان وزیر و اعضای کمیسیون عمران به ارائه نظر پرداختند و در پایان رئیس کمیسیون عمران و وزیر راه و شهرسازی به جمع بندی سخنان پرداختند.

31404 میلیارد تومان صرفه جویی سوخت 1392 در راه‌آهن

در این نشست سید محسن پور سید آقایی معاون وزیر و مدیر عامل شرکت راه‌آهن با ارائه گزارش از وضعیت حمل ونقل ریلی در کشور بیان داشت: اهداف کلان بخش حمل ونقل ریلی شامل توسعه شبکه ریلی برای دسترسی حداکثر بار و مسافر، رسیدن به سهم بهینه بار و مسافر ریل در بازار داخلی و بین‌المللی، افزایش بهره‌وری برای اقتصادی کردن هرچه بیشتر شبکه ریلی و اتصال شبکه ریلی برون شهری به شبکه‌های حمل ونقل درون شهری است. وی ادامه داد: اهداف کمی بخش حمل نقل ریلی در افق 1404 شامی رسیدن سهم مسافر از 11 درصد به 18 درصد و سهم بار از 10.6 درصد به 30 درصد است.

پور سید اقایی یادآور شد: بخش ریلی نسبت به حمل ونقل جاده‌ای، یک بیستم آلایندگی، یک پنجاهم ایمنی و یک هفتم سوخت مصرف می کند به طوری که تنها در بخش صرفه جویی در مصرف سوخت در مقایسه حمل ونقل ریلی به جاده‌ای در سال 1391، 22943 میلیارد تومان در حمل بار و 8461 میلیارد تومان در بخش مسافر صرفه جویی شده است.

معاون وزیر راه وشهرسازی تاکید کرد: اختصاص بودجه مناسب به حوزه ریلی در نهایت موجب افزایش سهم این بخش در جابه‌جایی‌ها و در نتیجه صرفه جویی در مصرف سوخت می‌شود که اگر هزینه صرفه جویی شده مجدد برای توسعه حمل ونقل ریلی اختصاص یابد چرخه مثبتی را شاهد خواهیم بود. مدیر عامل شرکت راه‌آهن اعلام کرد: اهداف کمی بخش ریلی در افق 1396، افزایش حمل ونقل مسافر به 40.7 میلیون نفر با برخ رشد متوسط 7.9 درصد و در بخش بار به 64.2 میلیون تن با نرخ رشد متوسط 15.5 درصد است.

وی مهم‌ترین چالش‌های حوزه حمل ونقل ریلی را قطع کامل یارانه بخش خصوصی از سوی قانونگزار حتی برای قطارهای حومه‌ای، عدم انتقال مزیت منافع حاصل از صرفه‌جویی سوخت به راه‌آهن، پایین بودن قیمت سوخت و در نتیجه غیر اقتصادی نمودن حمل ونقل ریلی از دیدگاه بنگاهی و پایین بودن مشوق‌های ورود بخش خصوصی به این حوزه دانست.

196000 واحد مسکونی مهر آماده افتتاح

در ادامه این نشست ابوالفضل صومعلو معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی با ارائه گزارشی از آخرین وضعیت مسکن مهر بیان داشت: بر اساس برنامه از سال 89 تا 92 ساخت دو میلیون و 155 هزار واحد مسکونی پیش بینی شده است که یک میلیون و 995 هزار واحد تاکنون به مرحله اسکلت و سقف رسیده است و از تعداد کل یک میلیون و 851 هزار واحد به مرحله اتمام سفت کاری و یک میلیون و 432 هزار واحد مسکونی نیز مرحله نازک کاری شده است. وی تاکید کرد: در دو ماه فعالیت دولت یازدهم 60 هزار واحد به مرحله نازک کاری شده است و در این مدت 46 هزار واحد به مرحله سفت کاری رسیده است.

صومعلو یادآور شد: تا پایان سال 1391، 737217 واحد مسکونی مهر در کشور افتتاح شده است که در سال 92 نیز 292037 واحد افتتاح شده است که در مجموع تاکنون شامل نزدیک به یک میلیون و 30 هزار واحد مسکونی می‌شود. وی اعلام کرد: مجموع تسهیلات مالی پرداخت شده در بخش مسکن روستایی و شهری تا تاریخ 14 آبان ماه 1392، 42 میلیارد و 388 میلیون تومان بوده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: در مدت حدود دو ماه فعالیت دولت نهم 1095 میلیارد تومان تسهیلات مسکن مهر پرداخت شده است. وی در پایان گزارش خود به فاصله ساخت و ساز و تامین انشعابات آب و برق اشاره کرد و گفت: در جلسه هیات دولت با ارائه گزارش بر تامین امکانات زیر بنایی مسکن مهر تاکید شد.

در ادامه این جلسه پس از سخنان تک تک نمایندگان عضو کمیسیون عمران، رئیس این کمیسیون به ارائه جمع بندی پرداخت و گفت: این جلسه بیشتر تمرکز بر حوزه ریلی و مسکن مهر بود که بررسی تمام قسمت‌های وزارت راه وشهرسازی نیاز به جلسات متعدد دارد.

سید مهدی هاشمی برای دریافت لوایح دولت در حوزه راه و شهرسازی اعلام آمادگی کرد و گفت: برای اجرای برنامه‌ها زمان بندی صورت گیرد و اعلام شود و توقعات وزارتخانه نیز به ما منتقل شود. وی با اشاره به لزوم برگزاری جلسات رودررو مدیران وزارتخانه با نمایندگان عضو کمیسیون عمران بر جلوگیری از طرح مباحث محاوره‌ای در رسانه‌ها تاکید و طرح و حل موضوعات در فضاهای دیگر را نامناسب برشمرد.

وزیر راه و شهرسازی نیز در پایان این نشست نظرات نمایندگان را از سر خیرخواهی دانست و تصریح کرد: معاونان وزیر و رؤسای سازمان ها و شرکت‌های تابعه باید جلسات مستمر با اعضای کمیسیون عمران را داشته باشند تا بتوانند فاصله اطلاعاتی بین خود و نمایندگان را برطرف کنن و به نگاه مشترکی دست یابند.

آخوندی یادآور شد: در 75 روز تشکیل دولت یازدهم اتفاق خاصی رخ نداده است و همچنان مشغول سازماندهی وزارتخانه هستیم وبا کمی حوصله در خصوص مسائل مختلف با یکدیگر به گفت‌وگو خواهیم پرداخت. وی تاکید کرد: در مورد مسکن مهر چیزی متوقف نشده است بلکه ادامه این برنامه مورد بحث است. چطور گفته می‌شود ساخت مسکن مهر متوقف شده است اما 1095 میلیارد تومان در این دولت یازدهم تسهیلات مالی پرداخت شده است.

وزیر راه و شهرسازی بیان داشت: سعی خواهیم کرد برنامه‌ای واقع بینانه بر اساس ظرفیت‌های موجود ارائه کنیم و اگر برنامه‌ای انجام نشدنی باشد حتما اعلام می کنیم.

فهرست اخبار
آرشيو اسفند ماه سال 1397آرشيو دی ماه سال 1397آرشيو مهر ماه سال 1397آرشيو خرداد ماه سال 1397آرشيو ارديبهشت ماه سال 1397آرشيو فروردين ماه سال 1397آرشيو اسفند ماه سال 1396آرشيو مرداد ماه سال 1396آرشيو خرداد ماه سال 1396آرشيو فروردين ماه سال 1396آرشيو دی ماه سال 1395آرشيو آذر ماه سال 1395آرشيو آبان ماه سال 1395آرشيو مرداد ماه سال 1395آرشيو تير ماه سال 1395آرشيو خرداد ماه سال 1395آرشيو ارديبهشت ماه سال 1395آرشيو بهمن ماه سال 1394آرشيو مهر ماه سال 1394آرشيو شهريور ماه سال 1394آرشيو مرداد ماه سال 1394آرشيو تير ماه سال 1394آرشيو خرداد ماه سال 1394آرشيو ارديبهشت ماه سال 1394آرشيو فروردين ماه سال 1394آرشيو اسفند ماه سال 1393آرشيو بهمن ماه سال 1393آرشيو دی ماه سال 1393آرشيو آذر ماه سال 1393آرشيو آبان ماه سال 1393آرشيو تير ماه سال 1393آرشيو ارديبهشت ماه سال 1393آرشيو فروردين ماه سال 1393آرشيو اسفند ماه سال 1392آرشيو بهمن ماه سال 1392آرشيو آبان ماه سال 1392آرشيو مهر ماه سال 1392آرشيو شهريور ماه سال 1392آرشيو مرداد ماه سال 1392آرشيو تير ماه سال 1392آرشيو خرداد ماه سال 1392
رزین اپوکسیML-505 هاردنراپوکسیHA-13
گروه صنعتی مكرر
 
تبدیل پلی پروپیلنی
لوله سان اصفهان(سان پايپ)
 
پوشش نفوذگر سطحی بتن با خاصیت آب بندی
ناميكاران سيكا
 
شیر فلکه جوشی 45 درجه
لوله و اتصالات وحيد
 
مغزی تبدیل روپیچ
توليدی لوله و اتصالات حميد
بيمه ايران نمايندگی محارم
رکورد مصرف گاز نیروگاه‌ها جابه‌جا شد/ ۳۱۲ میلیون مترمکعب در یک روزرکورد مصرف روزانه گاز نیروگاه‌ها در هفته منتهی به ۱۷ مرداد شکسته شد و در روز دوشنبه (۱۳ مرداد) با ثبت ۳۱۲ میلیون مترمکعب، بیشترین مقدار مصرف به ثبت رسید.عربستان سعودی در مسیر تحول سبز ساخت ۱۰۰۰ سد، کاشت ۱۰ میلیارد درخت و جهش در امنیت غذایی و منابع آبمرکز داده متا از مخلوط بتن بهینه شده با هوش مصنوعی برای افزایش مقاومت و کارایی استفاده خواهد کردبتن سفارشی Amrize برای این تأسیسات ۸۰۰ میلیون دلاری با مساحت ۷۱۵۰۰۰ فوت مربع در مینه سوتا، کاهش ۳۵ درصدی ردپای کربن را نشان داد.چندین شهر، اجباری شدن تهویه مطبوع را بررسی می‌کنندگرمای شدید به یک تهدید فزاینده برای سلامتی تبدیل می‌شود. دولت تا انتهای شهریور تکلیف نیروگاه‌ها را مشخص کند | نهاد تنظیم‌گر انرژی به زودی شکل می‌گیرد در نشست اخیر کمیسیون انرژی اتاق ایران ضمن ارائه یک پیشنهاد اجرایی برای تعیین تکلیف تسهیلات نیروگاه‌ها به صندوق توسعه، اعلام شد: فرآیند ایجاد نهاد تنظیم‌گر انرژی، مستقل از دولت به زودی نهایی می‌شود. پیشنهادات پرداخت بدهی‌های ارزی نیروگاه‌های بخش خصوصی بررسی شد. بررسی پیشنهادات پرداخت بدهی‌ ارزی نیروگاه‌های بخش خصوصی | تغییر رویکرد مدیریتی زیرساخت‌های تولید برق کشور از حالت عادی به «مدیریت پیشگیرانه بحران» وزارت نیرو با تأخیر در تسویه‌حساب نیروگاه داران آن‌ها را با بدهی 2.9 میلیارد دلاری به صندوق توسعه م آرش نجفی رئیس کمیسیون انرژی اتاق ایران، گفت: عدم حمایت وزارت نیرو از نیروگاه داران و تأخیر در پرداخت صورت حساب آن‌ها، فعالان این صنعت را با بدهی 2.9 میلیارد دلاری به صندوق توسعه ارزی مواجه کرده است. روی چاه نفت گرسنه می‌خوابیم چون از مغزمان استفاده نمی‌کنیم.مهدی غضنفری، رئیس صندوق توسعه ملی می گوید: روی چاه نفت گرسنه می‌خوابیم چون از مغزمان استفاده نمی‌کنیم. انرژی خورشیدی، بازی تبلیغاتی وزیر نیرو/ بحران برق را با رویا نمی‌شود خاموش کرد!واقعیت آن است که انرژی خورشیدی به‌دلیل ویژگی‌های ذاتی و ضعف زیرساخت‌های داخلی، هنوز نمی‌تواند نقش جدی در سبد تأمین برق کشور ایفا کند. ۳۰ برابر شدن قیمت مسکن در ۱۰ سال بازار مسکن طی ماه‌های اخیر در وضعیت رکود عمیقی فرو رفته است؛ رکودی که هم خریداران مصرفی را از میدان خارج کرده و هم انگیزه سرمایه‌گذاران را کاهش داده است. ظرفیت تولید برق ۵۰۰۰ مگاوات افزایش یافتوزیر نیرو با بیان اینکه طی یک سال گذشته ظرفیت تولید برق کشور ۵۰۰۰ مگاوات افزایش یافته است، از رشد ۷۱ درصدی ظرفیت تولید برق خورشیدی کشور نسبت به سال گذشته خبر داد. ظرفیت‌سازی برای اجرای ۱۱۱ پروژه مشارکتی مسکن در سال جاریسال گذشته ۱۳ همت پروژه در همکاری با بخش خصوصی (پروژه مشارکتی) تایید و تصویب شد که این پروژه‌ها در حال عقد قرارداد با سازندگان قرار دارد.بازار مسکن به کما رفت؛ خبری از معاملات خرید و فروش نیستنایب رئیس اول اتحادیه املاک با اشاره به رکود شدید بازار مسکن گفت: حجم معاملات که در خرداد افت شدیدی داشت، در تیرماه تقریباً به صفر رسید و خرید و فروش عملاً متوقف شده است.سرمایه‌گذاری ۱۶.۶ همتی بخش خصوصی در شهرهای جدیدتهران- ایرنا- مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید از توسعه شهرهای جدید با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه گذاری در ۱۸۹ پروژه به ارزش ۱۶.۶ هزار میلیارد تومانی خبر داد.
كليه حقوق اين سايت مربوط به بازار مصالح و مسكن محارم می‌باشد.  Copyright © 2025 B3m Co. All rights reserved.