دوشنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۳

تحویل مسکن‌مهر با مدل «رقابت»


گروه مسکن- مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند برای رفع چالش «فقر منابع نقدی» در پروژه‌های مسکن‌مهر که به علت عدم همکاری پیش‌خریداران در پرداخت سهم آورده‌نقدی‌شان، به وجود آمده است، دستور استفاده از مدل «رقابت» در تحویل واحد به ثبت‌نام‌کننده‌ها را صادر کرد.
باران هاشم‌زهی درباره جزئیات این مدل به «دنیای‌اقتصاد» اعلام کرد: در سال جاری برای تکمیل ساختمان‌های در حال ساخت مسکن‌مهر، از «رویکرد اجتماعی» در ایجاد ارتباط بین پیش‌خریداران و پیش‌فروشنده‌های این واحدها استفاده خواهیم کرد و دیگر همچون گذشته، رفتار یکسان و یکدست با متقاضیان نخواهیم داشت.
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند افزود: یکی از عواملی که در دو سه سال اخیر باعث شد بهره‌برداری از مسکن‌مهر به تاخیر بیفتد، همکاری نکردن دسته‌ای از پیش‌خریداران برای واریز به موقع پول بود؛ چرا که یک ساختمان چند واحدی اگر معطل پرداخت حتی یک پیش‌خریدار قرار بگیرد، پیمانکار برای ساخت و تکمیل کل ساختمان به مشکل مالی برخورد می‌کند و حقوق سایر پیش‌خریدارانی که به موقع آورده‌نقدی خود را پرداخت کرده‌اند نیز ضایع می‌شود.
هاشم‌زهی با اشاره به اینکه از ابتدای اردیبهشت، ریسک تاخیر در پرداخت آورده‌نقدی، برای پیش‌خریداران مسکن‌مهر در پرند افزایش پیدا می‌کند، گفت: شرکت عمران پرند به عنوان داور و ناظر بر رفتار سازنده‌و متقاضی مسکن‌مهر، مدل رقابت در تحویل واحدها را برای پیمانکاران تشریح کرده است و مقرر شده در هر پروژه، پیش‌خریداران منضبط - به‌لحاظ مالی- در یک ساختمان جانمایی شوند و پیش‌خریدارانی که در کارنامه مالی‌شان، تاخیرهای مکرر در پرداخت آورده‌نقدی وجود دارد و به آخرین فراخوان پرند برای پرداخت پول نیز بی‌توجه بوده‌اند، در ساختمان‌های دیگر قرار داده شوند.
وی تصریح کرد: با این نوع دسته‌بندی کردن پیش‌خریداران، نوعی رقابت در پرداخت سریع آورده‌نقدی در بین ثبت‌نام‌کننده‌ها شکل می‌گیرد ضمن اینکه اگر افراد باز هم تاخیر مالی داشته باشند، به تدریج از گردونه تحویل واحد خارج می‌شوند و به ته صف واگذاری‌ها منتقل خواهند شد و در عین حال، حق و حقوق سایر افراد که به تعهد مالی‌خود پایبند هستند، محفوظ می‌ماند.
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند با اشاره به اینکه قیمت تمام‌شده واحدهای مسکونی‌مهر مطابق آخرین دستورالعمل تعدیل قیمت ابلاغی از سوی وزارت راه‌وشهرسازی، محاسبه شده است، گفت: در هر پروژه در پرند، بنرهای مخصوصی درباره قیمت تمام‌شده و میزان آورده‌نقدی لازم از سوی پیش‌خریداران، نصب می‌شود و امکان رصد میزان پرداختی پیش‌خریداران، توسط پیمانکار فراهم خواهد شد تا امکان تغییر جانمایی افرادی که پول به موقع واریز نمی‌کنند، برای پیمانکار به وجود
بیاید.
هاشم‌زهی افزود: از این به بعد، تکمیل بلوک‌ها متناسب با همکاری مالی پیش‌خریداران انجام می‌شود و پیمانکار موظف شده از پیش‌خریداران برای بازدید از میزان پیشرفت فیزیکی بلوک‌ها به‌صورت هفتگی دعوت کند تا این بازدیدها موجب تحریک و تشویق افراد در پرداخت سریع آورده‌نقدی و در نتیجه تکمیل سریع ساختمان‌ها شود.

فهرست اخبار
آرشيو اسفند ماه سال 1397آرشيو دی ماه سال 1397آرشيو مهر ماه سال 1397آرشيو خرداد ماه سال 1397آرشيو ارديبهشت ماه سال 1397آرشيو فروردين ماه سال 1397آرشيو اسفند ماه سال 1396آرشيو مرداد ماه سال 1396آرشيو خرداد ماه سال 1396آرشيو فروردين ماه سال 1396آرشيو دی ماه سال 1395آرشيو آذر ماه سال 1395آرشيو آبان ماه سال 1395آرشيو مرداد ماه سال 1395آرشيو تير ماه سال 1395آرشيو خرداد ماه سال 1395آرشيو ارديبهشت ماه سال 1395آرشيو بهمن ماه سال 1394آرشيو مهر ماه سال 1394آرشيو شهريور ماه سال 1394آرشيو مرداد ماه سال 1394آرشيو تير ماه سال 1394آرشيو خرداد ماه سال 1394آرشيو ارديبهشت ماه سال 1394آرشيو فروردين ماه سال 1394آرشيو اسفند ماه سال 1393آرشيو بهمن ماه سال 1393آرشيو دی ماه سال 1393آرشيو آذر ماه سال 1393آرشيو آبان ماه سال 1393آرشيو تير ماه سال 1393آرشيو ارديبهشت ماه سال 1393آرشيو فروردين ماه سال 1393آرشيو اسفند ماه سال 1392آرشيو بهمن ماه سال 1392آرشيو آبان ماه سال 1392آرشيو مهر ماه سال 1392آرشيو شهريور ماه سال 1392آرشيو مرداد ماه سال 1392آرشيو تير ماه سال 1392آرشيو خرداد ماه سال 1392
سینک فانتزی یک لگن - گرد
صنايع استيل البرز
 
پسا ایزو پایپ PI وزن مخصوص 35Kg
پشم سرباره آهن (پسا)
 
زانو سه راهی 90 درجهMXF
خاور سپيران (يونی پايپ)
 
باند دیواری دکوراتیو 40 وات با ترانس مچینگ
صنايع الكترونيك افشار(هوراند)
 
سه راه کنج صفحه‌دار توپیچ تلفیقی
لوله سان اصفهان (سان پكس)
بيمه ايران نمايندگی محارم
رکورد مصرف گاز نیروگاه‌ها جابه‌جا شد/ ۳۱۲ میلیون مترمکعب در یک روزرکورد مصرف روزانه گاز نیروگاه‌ها در هفته منتهی به ۱۷ مرداد شکسته شد و در روز دوشنبه (۱۳ مرداد) با ثبت ۳۱۲ میلیون مترمکعب، بیشترین مقدار مصرف به ثبت رسید.عربستان سعودی در مسیر تحول سبز ساخت ۱۰۰۰ سد، کاشت ۱۰ میلیارد درخت و جهش در امنیت غذایی و منابع آبمرکز داده متا از مخلوط بتن بهینه شده با هوش مصنوعی برای افزایش مقاومت و کارایی استفاده خواهد کردبتن سفارشی Amrize برای این تأسیسات ۸۰۰ میلیون دلاری با مساحت ۷۱۵۰۰۰ فوت مربع در مینه سوتا، کاهش ۳۵ درصدی ردپای کربن را نشان داد.چندین شهر، اجباری شدن تهویه مطبوع را بررسی می‌کنندگرمای شدید به یک تهدید فزاینده برای سلامتی تبدیل می‌شود. دولت تا انتهای شهریور تکلیف نیروگاه‌ها را مشخص کند | نهاد تنظیم‌گر انرژی به زودی شکل می‌گیرد در نشست اخیر کمیسیون انرژی اتاق ایران ضمن ارائه یک پیشنهاد اجرایی برای تعیین تکلیف تسهیلات نیروگاه‌ها به صندوق توسعه، اعلام شد: فرآیند ایجاد نهاد تنظیم‌گر انرژی، مستقل از دولت به زودی نهایی می‌شود. پیشنهادات پرداخت بدهی‌های ارزی نیروگاه‌های بخش خصوصی بررسی شد. بررسی پیشنهادات پرداخت بدهی‌ ارزی نیروگاه‌های بخش خصوصی | تغییر رویکرد مدیریتی زیرساخت‌های تولید برق کشور از حالت عادی به «مدیریت پیشگیرانه بحران» وزارت نیرو با تأخیر در تسویه‌حساب نیروگاه داران آن‌ها را با بدهی 2.9 میلیارد دلاری به صندوق توسعه م آرش نجفی رئیس کمیسیون انرژی اتاق ایران، گفت: عدم حمایت وزارت نیرو از نیروگاه داران و تأخیر در پرداخت صورت حساب آن‌ها، فعالان این صنعت را با بدهی 2.9 میلیارد دلاری به صندوق توسعه ارزی مواجه کرده است. روی چاه نفت گرسنه می‌خوابیم چون از مغزمان استفاده نمی‌کنیم.مهدی غضنفری، رئیس صندوق توسعه ملی می گوید: روی چاه نفت گرسنه می‌خوابیم چون از مغزمان استفاده نمی‌کنیم. انرژی خورشیدی، بازی تبلیغاتی وزیر نیرو/ بحران برق را با رویا نمی‌شود خاموش کرد!واقعیت آن است که انرژی خورشیدی به‌دلیل ویژگی‌های ذاتی و ضعف زیرساخت‌های داخلی، هنوز نمی‌تواند نقش جدی در سبد تأمین برق کشور ایفا کند. ۳۰ برابر شدن قیمت مسکن در ۱۰ سال بازار مسکن طی ماه‌های اخیر در وضعیت رکود عمیقی فرو رفته است؛ رکودی که هم خریداران مصرفی را از میدان خارج کرده و هم انگیزه سرمایه‌گذاران را کاهش داده است. ظرفیت تولید برق ۵۰۰۰ مگاوات افزایش یافتوزیر نیرو با بیان اینکه طی یک سال گذشته ظرفیت تولید برق کشور ۵۰۰۰ مگاوات افزایش یافته است، از رشد ۷۱ درصدی ظرفیت تولید برق خورشیدی کشور نسبت به سال گذشته خبر داد. ظرفیت‌سازی برای اجرای ۱۱۱ پروژه مشارکتی مسکن در سال جاریسال گذشته ۱۳ همت پروژه در همکاری با بخش خصوصی (پروژه مشارکتی) تایید و تصویب شد که این پروژه‌ها در حال عقد قرارداد با سازندگان قرار دارد.بازار مسکن به کما رفت؛ خبری از معاملات خرید و فروش نیستنایب رئیس اول اتحادیه املاک با اشاره به رکود شدید بازار مسکن گفت: حجم معاملات که در خرداد افت شدیدی داشت، در تیرماه تقریباً به صفر رسید و خرید و فروش عملاً متوقف شده است.سرمایه‌گذاری ۱۶.۶ همتی بخش خصوصی در شهرهای جدیدتهران- ایرنا- مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید از توسعه شهرهای جدید با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه گذاری در ۱۸۹ پروژه به ارزش ۱۶.۶ هزار میلیارد تومانی خبر داد.
كليه حقوق اين سايت مربوط به بازار مصالح و مسكن محارم می‌باشد.  Copyright © 2025 B3m Co. All rights reserved.