يكشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۳

خبر خوش برای آزادراه تهران – شمال

منبع خبر: خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)

در حالی که با تعیین تکلیف قطعه اول آزادراه تهران – شمال بین وزارت راه و شهرسازی، بنیاد مستضعفان و پیمانکار چینی کار بر روی این قطعه دوباره از سر گرفته شده معاون آخوندی اعلام کرده خبری خوش برای این آزادراه تاریخی در راه است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، پس از نزدیک به 20 سال بلاتکلیفی در ساخت و تکمیل آزادراه تاریخی تهران – شمال وزارت راه و شهرسازی پیگیری‌های ویژه خود را برای به سرانجام رساندن این طرح بزرگ آغاز کرده و رییس شرکت ساخت رسما اعلام کرده خبری خوش در این زمینه در آینده نزدیک اعلام خواهد شد.

علی نورزاده در نشست خبری خود با خبرنگاران با بیان این‌ مطلب تصریح کرد: قطعه چهار این آزادراه بسیار مهم که از نزدیک به سه سال قبل به زیر بار ترافیک رفته پس از انجام تغییرات لازم تکمیل شده و تا 20 اسفند امسال مجددا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی درباره آخرین وضعیت قطعه یک این آزادراه نیز اعلام کرده است‌ با مذاکرات انجام گرفته بین این وزارتخانه و بنیاد مستضعفان بار دیگر پیمانکار چینی که به دلیل مشکلات بوجود آمده کار عملیات اجرایی را متوقف کرده بود بار دیگر تعیین تکلیف شده و در حال اجرای این قطعه بسیار مهم است.

وی ادامه داد: طبق برنامه ریزی های انجام شده ساخت این قطعه تا دو سال آینده تکمیل شده و در اختیار مسافران مسیر قرار می‌گیرد.با افتتاح این قطعه مسیر اتصال تهران – شمال 60 کیلومتر کوتاه‌تر خواهد شد و زمان این سفر به شدت کاهش می یابد.

نورزاد در پاسخ به سوال ایسنا که وزارت راه چه تمهیداتی اندیشیده تا ترافیک قطعه یک آزادراه در دو قطعه دیگر مهار شده و باعث ترافیک طولانی نشود اظهار کرد: تلاش خواهیم کرد پس از افتتاح قطعه یک وضعیت قطعات دو و سه را نیز مشخص کنیم تا در آینده نزدیک این آزادراه تکمیل شود.البته افتتاح قطعات جدید نیز در این راستا انجام می گیرد که مردم بتوانند از حداکثر امکانات موجود در کشور استفاده کرده و زمان سفر خود را حداقل در چند قطعه محدود کاهش دهند.

وی همچنین درباره وضعیت قطعات دو و سه این آزادراه نیز اظهار کرد: در حال حاضر مشاوران این دو قطعه انتخاب شده و تحقیقات و مطالعات برای ساخت آن ادامه دارد.در این رابطه چند پیمانکار طرح های ابتدایی برای پذیرش این پروژه را مشخص کرده اند که البته برای تعیین تکلیف نهایی نیاز به بررسی های بیشتر وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: در جلساتی که در آینده نزدیک در رابطه با این آزادراه بسیار مهم خواهیم داشت وضعیت قطعات باقیمانده و آینده این آزادراه مشخص می‌شود و به مردم این اطمینان را می دهیم که در آینده نزدیک خبرهای خوش از آزادراه تهران – شمال خواهند شنید.

فهرست اخبار
آرشيو اسفند ماه سال 1397آرشيو دی ماه سال 1397آرشيو مهر ماه سال 1397آرشيو خرداد ماه سال 1397آرشيو ارديبهشت ماه سال 1397آرشيو فروردين ماه سال 1397آرشيو اسفند ماه سال 1396آرشيو مرداد ماه سال 1396آرشيو خرداد ماه سال 1396آرشيو فروردين ماه سال 1396آرشيو دی ماه سال 1395آرشيو آذر ماه سال 1395آرشيو آبان ماه سال 1395آرشيو مرداد ماه سال 1395آرشيو تير ماه سال 1395آرشيو خرداد ماه سال 1395آرشيو ارديبهشت ماه سال 1395آرشيو بهمن ماه سال 1394آرشيو مهر ماه سال 1394آرشيو شهريور ماه سال 1394آرشيو مرداد ماه سال 1394آرشيو تير ماه سال 1394آرشيو خرداد ماه سال 1394آرشيو ارديبهشت ماه سال 1394آرشيو فروردين ماه سال 1394آرشيو اسفند ماه سال 1393آرشيو بهمن ماه سال 1393آرشيو دی ماه سال 1393آرشيو آذر ماه سال 1393آرشيو آبان ماه سال 1393آرشيو تير ماه سال 1393آرشيو ارديبهشت ماه سال 1393آرشيو فروردين ماه سال 1393آرشيو اسفند ماه سال 1392آرشيو بهمن ماه سال 1392آرشيو آبان ماه سال 1392آرشيو مهر ماه سال 1392آرشيو شهريور ماه سال 1392آرشيو مرداد ماه سال 1392آرشيو تير ماه سال 1392آرشيو خرداد ماه سال 1392
شیر گازی
توليدی لوله و اتصالات حميد
 
لوله صنعتی گالوانیزه با ابعاد 90mm
لوله و پروفيل ساوه
 
لوله دو سر سوکت فاضلابی پوش فیت 110mm
نيك بسپار
 
شیر هوای اتوماتیک فلنج‌د‌‌ار دو روزنه PN-16
شيرآلات صنعتی سام
 
تراورتن قرمز گل چشمه
بازار محارم
بيمه ايران نمايندگی محارم
رکورد مصرف گاز نیروگاه‌ها جابه‌جا شد/ ۳۱۲ میلیون مترمکعب در یک روزرکورد مصرف روزانه گاز نیروگاه‌ها در هفته منتهی به ۱۷ مرداد شکسته شد و در روز دوشنبه (۱۳ مرداد) با ثبت ۳۱۲ میلیون مترمکعب، بیشترین مقدار مصرف به ثبت رسید.عربستان سعودی در مسیر تحول سبز ساخت ۱۰۰۰ سد، کاشت ۱۰ میلیارد درخت و جهش در امنیت غذایی و منابع آبمرکز داده متا از مخلوط بتن بهینه شده با هوش مصنوعی برای افزایش مقاومت و کارایی استفاده خواهد کردبتن سفارشی Amrize برای این تأسیسات ۸۰۰ میلیون دلاری با مساحت ۷۱۵۰۰۰ فوت مربع در مینه سوتا، کاهش ۳۵ درصدی ردپای کربن را نشان داد.چندین شهر، اجباری شدن تهویه مطبوع را بررسی می‌کنندگرمای شدید به یک تهدید فزاینده برای سلامتی تبدیل می‌شود. دولت تا انتهای شهریور تکلیف نیروگاه‌ها را مشخص کند | نهاد تنظیم‌گر انرژی به زودی شکل می‌گیرد در نشست اخیر کمیسیون انرژی اتاق ایران ضمن ارائه یک پیشنهاد اجرایی برای تعیین تکلیف تسهیلات نیروگاه‌ها به صندوق توسعه، اعلام شد: فرآیند ایجاد نهاد تنظیم‌گر انرژی، مستقل از دولت به زودی نهایی می‌شود. پیشنهادات پرداخت بدهی‌های ارزی نیروگاه‌های بخش خصوصی بررسی شد. بررسی پیشنهادات پرداخت بدهی‌ ارزی نیروگاه‌های بخش خصوصی | تغییر رویکرد مدیریتی زیرساخت‌های تولید برق کشور از حالت عادی به «مدیریت پیشگیرانه بحران» وزارت نیرو با تأخیر در تسویه‌حساب نیروگاه داران آن‌ها را با بدهی 2.9 میلیارد دلاری به صندوق توسعه م آرش نجفی رئیس کمیسیون انرژی اتاق ایران، گفت: عدم حمایت وزارت نیرو از نیروگاه داران و تأخیر در پرداخت صورت حساب آن‌ها، فعالان این صنعت را با بدهی 2.9 میلیارد دلاری به صندوق توسعه ارزی مواجه کرده است. روی چاه نفت گرسنه می‌خوابیم چون از مغزمان استفاده نمی‌کنیم.مهدی غضنفری، رئیس صندوق توسعه ملی می گوید: روی چاه نفت گرسنه می‌خوابیم چون از مغزمان استفاده نمی‌کنیم. انرژی خورشیدی، بازی تبلیغاتی وزیر نیرو/ بحران برق را با رویا نمی‌شود خاموش کرد!واقعیت آن است که انرژی خورشیدی به‌دلیل ویژگی‌های ذاتی و ضعف زیرساخت‌های داخلی، هنوز نمی‌تواند نقش جدی در سبد تأمین برق کشور ایفا کند. ۳۰ برابر شدن قیمت مسکن در ۱۰ سال بازار مسکن طی ماه‌های اخیر در وضعیت رکود عمیقی فرو رفته است؛ رکودی که هم خریداران مصرفی را از میدان خارج کرده و هم انگیزه سرمایه‌گذاران را کاهش داده است. ظرفیت تولید برق ۵۰۰۰ مگاوات افزایش یافتوزیر نیرو با بیان اینکه طی یک سال گذشته ظرفیت تولید برق کشور ۵۰۰۰ مگاوات افزایش یافته است، از رشد ۷۱ درصدی ظرفیت تولید برق خورشیدی کشور نسبت به سال گذشته خبر داد. ظرفیت‌سازی برای اجرای ۱۱۱ پروژه مشارکتی مسکن در سال جاریسال گذشته ۱۳ همت پروژه در همکاری با بخش خصوصی (پروژه مشارکتی) تایید و تصویب شد که این پروژه‌ها در حال عقد قرارداد با سازندگان قرار دارد.بازار مسکن به کما رفت؛ خبری از معاملات خرید و فروش نیستنایب رئیس اول اتحادیه املاک با اشاره به رکود شدید بازار مسکن گفت: حجم معاملات که در خرداد افت شدیدی داشت، در تیرماه تقریباً به صفر رسید و خرید و فروش عملاً متوقف شده است.سرمایه‌گذاری ۱۶.۶ همتی بخش خصوصی در شهرهای جدیدتهران- ایرنا- مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید از توسعه شهرهای جدید با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه گذاری در ۱۸۹ پروژه به ارزش ۱۶.۶ هزار میلیارد تومانی خبر داد.
كليه حقوق اين سايت مربوط به بازار مصالح و مسكن محارم می‌باشد.  Copyright © 2025 B3m Co. All rights reserved.